You are here

Recent content

TypeTitleAuthorRepliesLast updated
Forum topicmuting Menno23 years 5 months ago
Forum topicQsynth assignes one soundfont to all channels amirteymuri33 years 5 months ago
Forum topicSetup an "automation only" track? yPhil13 years 5 months ago
Forum topicI Can't get MIDI into Qtractor maxx33 years 5 months ago
Forum topicLADSPA Dependency maxx23 years 5 months ago
Forum topicYoshimi LV2 patches not restoring yuba23 years 6 months ago
Forum topicQtractr source code edit audioDSPking13 years 6 months ago
Forum topicRegion gain/clip gain and input trim audioDSPking33 years 6 months ago
Forum topicCan't adjust volume of midi tracks in mixer? nobody (not verified)123 years 6 months ago
Forum topicARM CPU Support audioDSPking23 years 6 months ago
Forum topicclip controller issues Menno33 years 6 months ago
Forum topicthe rescale bug borla113 years 6 months ago
Forum topicWindow Tiling m4l3z113 years 6 months ago
Forum topicCan't build 0.7.9 on Ubuntu 16.04 64-bit Yendawg23 years 7 months ago
Forum topicQJackCtl v0.4.3.8git.584286 stops at "make"-process babarosa23 years 7 months ago
Forum topicTrack0 and Track1 Menno13 years 7 months ago
Forum topicJust Overall Lost xolotl73 years 7 months ago
Forum topicWave Peak Files not shown/updated and not played back in QTractor babarosa33 years 7 months ago
Forum topicno extra inputs? Menno23 years 7 months ago
Forum topicPlugin effects to clips? Rotcart83 years 7 months ago
Forum topicsolved could not find or load the Qt platform plugin "xcb" commanderCB03 years 7 months ago
Forum topicview CCs Menno23 years 7 months ago
Forum topicVarious observations/possible bugs yuba43 years 7 months ago
Forum topicMerging mono audio clips Rotcart23 years 7 months ago
Forum topiccopy and paste clips Menno13 years 8 months ago

Pages