You are here

Recent content

TypeTitleAuthorRepliesLast updated
Forum topicengine selection danboid05 years 2 months ago
Forum topicPlugins greyed out on latest version Oaces25 years 2 months ago
Forum topicwhile configuring... "sanity check fails"! wow! fuserGil15 years 2 months ago
Forum topicbug: QJackctl UI disappears anechoic15 years 2 months ago
Forum topicdisable auto connection? nareto25 years 2 months ago
Blog entryQtractor 0.6.1 & Vee One Suite 0.4.2 - A pre-LAC beta release frenzy! rncbc05 years 2 months ago
Blog entryQmidiNet 0.2.0 is out! rncbc05 years 3 months ago
Forum topicSF2 bank selection and preset names danboid65 years 3 months ago
Forum topicSoundfonts with multiple banks nobody (not verified)35 years 3 months ago
Forum topicqmidinet on Raspberry Pi randys15 years 3 months ago
Forum topicPass command line options to Fluidsynth using qsynth.conf FSHero25 years 3 months ago
Forum topicRe-occurrence of Tempo Map issues yuba05 years 3 months ago
Forum topicSome thoughts with regard to your Q*stuff workshop @ LAC2014 AutoStatic55 years 3 months ago
Forum topicRestoring parameters and handling presets disp55 years 4 months ago
Forum topicGenerating MIDI data in a MIDI track/bus AutoStatic35 years 4 months ago
Blog entryBack from LAC2013@IEM-Graz rncbc35 years 4 months ago
Forum topicLatest Carla installs ZASFX as a PLUGIN! yPhil05 years 4 months ago
Forum topicdssi-vst doesn't open temrix45 years 4 months ago
Forum topicMap midi channels using midifilter.lv2 plugins depretux05 years 4 months ago
Forum topicdisable mod wheel in Qsynth Subito Piano25 years 4 months ago
Forum topicReverb/Chorus don't work on first Qsynth engine slackhead15 years 4 months ago
Forum topicrtirq as systemd unit? Simon Lewis105 years 5 months ago
Forum topicmake issues when installing 0. 6 from source oli45 years 5 months ago
Forum topicberhringer 2000 rotary dajourney15 years 5 months ago
Forum topicCruel dbus error yPhil45 years 6 months ago

Pages